Openingstijden

Ma - Za: 8:00 - 22:00

Bel ons

+31 6 38366295

Stuur een email

info@oscarsklusjesbedrijfzwolle.nl

Houtrot repareren of vervangen

Houtrot

Last van houtrot? U kunt bij Oscar’s Schildersbedrijf een met houtrot beschadigd kozijn laten repareren of vervangen. Houtrot is een veelvoorkomende schade aan houten constructies. Het vaakst doet dit probleem zich voor in oudere woningen, maar houtrot kan ook in nieuwere woningen voorkomen. Bij ons kunt u houtrot zorgvuldig laten repareren. Houtrot laten repareren is immers doorgaans goedkoper dan het vervangen. Wij hebben hier effectieve methoden en de beste materialen voor. Wanneer vervangen de beste optie is, zorgen wij dat uw ramen, kozijnen en andere houten constructies die zijn aangetast met houtrot in zijn geheel worden vervangen en worden voorzien van het door u gewenste schilderwerk.

houtrot-voor houtrot-na

Vervangen

Wij kunnen er voor zorgen dat het aangetast hout wordt vervangen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat ramen, kozijnen en andere houten constructies die zijn aangepast in zijn geheel worden vervangen en worden voorzien van het door u gewenste schilderwerk.

Houtrot repareren

Wij kunnen er ook voor zorgen dat het hout zorgvuldig gerepareerd wordt. Repareren is immers doorgaans goedkoper dan het vervangen van hout. Hiervoor hebben wij effectieve methoden en de beste materialen beschikbaar. Echter zorgen wij er ook voor dat de oorzaak van het probleem wordt achterhaald. Zodra onze specialisten de oorzaak van het probleem hebben gevonden, kunnen wij de kans op herhaling reduceren, waardoor het probleem in de toekomst kan worden uitgesloten.

Voorkomen

Uiteraard is het voorkomen van houtrot beter dan genezen. Houtrot kan voorkomen worden door het schilderwerk in uw pand regelmatig te onderhouden. Door bovendien te zorgen voor een juiste afwatering en ventilatie en de kitranden en voegranden te onderhouden, kunnen de meeste problemen worden voorkomen. Wij zijn in staat om u hier uitgebreid over te informeren en te adviseren, zodat u houtrot eenvoudig kunt voorkomen.