Openingstijden

Ma - Za: 8:00 - 22:00

Bel ons

+31 6 38366295

Stuur een email

info@oscarsklusjesbedrijfzwolle.nl

Professioneel laten behangen

Behangen

Toe aan nieuw behang? Bij Oscar’s Schildersbedrijf kunt u terecht voor het professioneel laten behangen van uw huis of bedrijfspand. Het inhuren van een professionele behanger heeft verschillende voordelen. Zo is de kwaliteit hoger, bespaart het u veel tijd en hoeft u niet alle materialen zelf aan te schaffen. Bij Oscar’s Schildersbedrijf worden gegarandeerd de beste kwaliteit materialen gebruikt. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak.

behangen

Normaal behang

Bij normaal behang kunt u kiezen uit vinylbehang, vliesbehang en papierbehang. Vinylbehang bevat een toplaag van vinyl, waardoor het sterk en waterdicht is. Deze soort is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers. Vliesbehang kan in elke ruimte worden aangebracht. Het voordeel van vliesbehang is dat het sterk is en niet zal krimpen. Ook is het aanbrengen van behanglijm op de muren niet nodig bij deze soort. Papierbehang is de voordeligste optie. Deze soort bestaat in veel verschillende designs. Zo is er voor ieder budget een geschikte behangsoort.

Glasvezel behang

Dit behang is gemaakt van glasvezel. Het is een goedkope en functionele behangsoort. Het voordeel van glasvezel behangen is dat het brandvertragend is, u vrijwel iedere verfsoort erop kan gebruiken en dat het stucwerk goed beschermt. Glasvezelbehang is namelijk uitermate stootvast. U kunt bij ons terecht voor de structuren: visgraat, geruit en glad.

Renovlies behang

Renovlies behang is een goed alternatief voor stucwerk. Het is overschilderbaar waardoor u perfect egale muren krijgt. Daarnaast zijn er meerdere voordelen. Zo is renovlies behang: brandveilig, krimpvrij, stoot- en krasvast en geschikt voor wanden en plafonds.

Luxe behang

Toe aan iets speciaals? Bij ons vindt u fotobehang en patroonbehang. Met fotobehang kunt u uw ruimte helemaal personaliseren. Wij gebruiken hiervoor hoge kwaliteit behang, zodat het lange tijd meegaat. Bij patroonbehang zorgen wij dat het patroon zorgvuldig aaneengeschakeld wordt, waardoor het één geheel wordt. Het luxe behang kan tot wel 25 jaar meegaan.